Tre tips til at gøre en travl hverdag mere overskuelig

Arbejde, ægtefælle, børn, fritidsinteresser, sport, møder, familie og venner er alt sammen vigtige komponenter for vores liv. Nogle gange kan det dog være svært, at få det hele til at hænge sammen i en travl hverdag.

Hvis du nogle gange oplever, at det kan være svært at nå det hele, så læs med her og få tre tips til at planlægge dig ud af det.

Familiekalender

Én måde at imødekomme hele familiens travle hverdag på, er ved at have en familiekalender. I den kan børn som voksne notere deres planer, så alle ved hvad alle laver og hvor de befinder sig. På den måde kan det også blive lettere at planlægge transport.

Med en familiekalender kan I også forsøge at planlægge ting samtidigt, så I får mere tid til alle sammen at være sammen derhjemme.

Skab rutiner

En anden måde at gøre hverdagen mere overskuelig på, er ved at skabe nogle faste rutiner, der gentages fra dag til dag og fra uge til uge. Det kan f.eks. være, at tirsdage fra kl. 16-18 er det tidspunkt, hvor hele familien planlægger sine sportsaktiviteter.

Det kan også være, at I planlægger, at børnene om onsdagen altid bliver hentet kl. 14, fordi det er det, der kan passe med dit og din ægtefælles arbejde.

Gør transporten lettere

Bor I inde i byen, har I garanteret ikke en bil. Det behøver man heller ikke at have, da man kan cykle eller tage offentlig transport til det langt det meste.

Nogle dage vil hverdagen dog hænge bedre sammen, hvis I havde en bil. I stedet for at gå ud og købe en bil, kan I i stedet vælge at leje én. Det er både praktisk og fleksibelt, så book online her hvis I er interesserede.


Skriv et svar