Skal du med på højbed-trenden?

Det er blevet meget populært med højbede, både fordi de er pæne og enormt praktiske. Find et stort udvalg hos Lyngeshop.dk.

 

Er du haveejer? Så ved du også, hvor meget arbejde der er i at holde en have. Det er hårdt og krævende at luge ukrudt og holde styr på rødderne, og så er der også risiko for, at der kan gå snegle i dine planter. Derudover er det heller ikke sundt for ryggen at stå i den position, man ofte står i, når man går rundt og luger.

 

Lyngeshop.dk har en elegant produktserie af forskellige højbede både med og uden sneglekant. Med en sneglekamp holder du de dumme snegle væk og slipper for at skulle ud med lys og lygte om aftenen for at få fat på dem. Nogle af højbedene er op til 75 cm høje, hvilket betyder, at du kan undgå rygsmerter, fordi du ikke skal bøje dig for meget. Højbede fra Lyngeshop er meget formstabile, og så er der garanti på dem.

 

Hvis du er vild med krydderurter eller grøntsager, så fungerer højbede perfekt til formålet. Lav dig en lækker køkkenhave, som er meget nemmere at holde end en almindelig køkkenhave. For at læse mere og se de forskellige højbede, så klik på følgende link: https://www.lyngeshop.dk/hoejbede.


Skriv et svar