Skab en hyggelig og stilren terrasse

En terrasse i haven er et perfekt samlingssted for venner og familie, men også et helt oplagt sted, når du vil slappe af og trække dig tilbage efter dagens havearbejde. En terrasse skal være et sted, hvor det er hyggeligt at være. Hvis ikke du har en terrasse eller ønsker dig en ny, kan du her få tips til, hvordan du skaber en både hyggelig og stilren terrasse.

Vælg havefliser

Når din terrasse skal lægges, kan det gøres med mange forskellige materialer og former for fliser og sten. Hvis du vælger havefliser frem for belægningssten, vil du få et mere stilrent udtryk ud af det, fordi de har et større areal. Det giver dig en minimalistisk terrasse, der samtidig er praktisk, da den ikke kræver lige så meget vedligeholdelse som en af belægningssten. Der vil nemlig være færre fuger grundet flisernes størrelse, så der er også mindre plads til, at ukrudt kan gro. Du kan f.eks. vælge havefliser fra easy-stone.dk.

Lys din terrasse op

Når der skal skabes en hyggelig stemning, er det altid vigtigt med den rette belysning. Lys kan gøre så meget for et rum, men også for din terrasse. Hvis du har et rækværk, kan du f.eks. hænge en udendørslyskæde langs rækværket. Ellers kan du sætte nogle lanterner eller olielamper rundt omkring på terrassen. Det er specielt rigtig hyggeligt på de sene sommeraftener.

Vælg de rette møbler og detaljer

Det er selvfølgelig vigtigt, at du har nogle møbler på din terrasse, hvor det er rart at sidde. De skal fungere både til en hyggelig grillaften og et lækkert morgenmadsbord. Desuden skal de selvfølgelig passe til de fliser, du har valgt. Udover møblerne kan du pynte op med nogle flotte krukker med blomster og planter i. Du kan få rigtig mange forskellige krukker i alle størrelser og farver.