Sådan kan du rengøre dit spejl

Dit spejl er et af de centrale elementer i dit hjem, og det er derfor vigtigt, at det er rent og pænt. Men hvordan rengør du egentligt dit spejl, så det bliver helt rent?
Her får du nogle tips til, hvordan du kan rengøre dit spejl, så det bliver helt rent og pænt.

Brug en blød klud

Først og fremmest skal du bruge en blød klud, når du rengør dit spejl. Hvis du bruger en hård klud, kan det ridse spejlet, og det er ikke særlig pænt.
Når du vasker dit spejl, skal du ikke bruge for meget vand. Der skal kun være lidt vand på kluden, så den ikke bliver for våd.

Brug spejlrens

Hvis du vil have et helt rent og pænt spejl, kan det være en god idé at bruge spejlrens. Spejlrens fås i mange forskellige varianter, og du kan finde dem i de fleste supermarkeder, i mange spejlbutikker og online hos eksempelvis https://spejlbutikken.dk/.

Brug ikke for meget rengøringsmiddel

Du skal også være forsigtig med, hvor meget rengøringsmiddel du bruger. Hvis du bruger for meget rengøringsmiddel, kan det efterlade et fedtet lag på spejlet, og det vil ikke se pænt ud.
Det er også en god idé at rengøre dit spejl regelmæssigt. På den måde undgår du, at det bliver for fedtet eller beskidt.

Husk at bruge en vinduesskraber

Selvom mange bare vælger at bruge klud og sæbevand, så giver en vinduesskraber bare et helt resultat. Det er især godt, så der ikke kommer løbere og striber på dit spejl efter brug af vand og klud.
Mange gange så vil det også være lettere, især når man skal gøre store spejle rene.

Konklusion

Når man renser sine spejle, så bør man bruge en blød klud, der ikke ridser spejlet. Det er også vigtigt, at man ikke bruger for meget vand, så det ikke løber ned ad spejlet.


Skriv et svar