Sådan flytter du mest effektivt

Det kan være en anelse uoverskueligt at skulle flytte. Der er så mange ting, man skal have styr på. Flytningen skal planlægges til punkt og prikke. Noget skal smides ud, noget skal gemmes, noget skal flyttes med stor forsigtighed og omhu, noget skal bare direkte på lossepladsen. Samtidig skal man have allieret sig med et par stærke overarme eller ti, for det er jo heller ikke just let at flytte. Slet ikke hvis man gerne vil have, at alle ens ejendele kommer sikkert og god afsted. Et godt sted at starte er med papkasser. Med papkasser bliver det både lettere at holde overblik og flytte fra A til B. En flytning bliver altså langt lettere med nogle solide papkasser. Læs mere.

Hold overblik og struktur med papkasser

Man kan let miste overblikket, når man står og skal pakke sine ejendele ned. En god måde at undgå dette, er ved at gå struktureret til værks. Start eventuelt med et rum ad gangen. Anskaf det nødvendige antal flyttekasser – og gerne lidt ekstra, så man er på den sikre side. Man kan let komme til at undervurdere, hvor mange ting, man  ejer. Det er først, når det hele er pakket ned, at det går op for én, at man ikke tænker over, hvor meget man ejer, fordi det oftest står pakket væk i skuffer og skabe. Sørg derfor for at have rigelig af papkasser. De er både lette at pakke ned i, de er lette at stable i flyttebilen og så er de lette at flytte rundt. Se mere her og her.

Når først papkasserne er anskaffet, kan man så småt begynde at pakke ned. Når man pakker ømtålelige og følsomme genstande som glas og tallerkner ned, er det en god idé at fore både kassen og mellem delene. På den måde sikrer man sig, at de ikke er ligeså udsatte ved bump på vejen. Sørg også for at holde et system, når man pakker ned. Både således, at man let kan gennemskue, hvad der er i de enkelte kasser, når de skal pakkes ud igen, men også således, at man ikke udelukkende putter tunge ting i én kasse og lette i en anden. Der skal være en god balance, så man ikke kommer til skade under flytningen. Når kasserne løbende bliver pakket ned og forseglede, er det en idé med tusch at skrive, hvad kasserne indeholder. Således kan man lettere holde overblikket. Få flere gode råd her


Skriv et svar