Sådan får du et godt hjemmekontor

Det er blevet mere og mere populært at arbejde hjemmefra. Mange firmaer har på baggrund af de seneste års begivenheder indført hybrid-arbejde, mens andre virksomheder har indført stillinger, der er 100% remote. Det er en udvikling, der bare for 10 år siden syntes usandsynlig.

Muligheden for at fremtidens generationer kommer til at bruge mere tid på hjemmekontoret end i den virksomhed, som de er ansat i er bestemt til stede. For at kunne præstere godt på jobbet og få en god remote arbejdsoplevelse kræver det naturligvis et ordentligt hjemmekontor. I denne artikel får du en række gode råd til, hvordan du får det maksimale ud af hjemmekontoret.

Få ergonomien på plads

Først og fremmest er det vigtigt at have en god kontorstol og et godt skrivebord, så du kan få en ordentlig arbejdsstilling. Gå efter en kontorstol, hvor du har mulighed for at indstille stolen efter din højde. Når du sidder meget foran computeren ved skrivebordet, er det rart at kunne variere sin arbejdsstilling løbende. Derfor kan et hæve-sænkebord være en rigtig god løsning. Det kan være rigtig rart at få strukket benene i løbet af dagen, og det giver et hæve-sænkebord dig rig mulighed for.

Pæne omgivelser

Når du skal bruge mange timer på hjemmekontoret, er det vigtigt med pæne og inspirerende rammer. Det kan for eksempel være i form af planter, billeder og generel flot interiør. Selvom det kan virke meget basalt, så vil du helt sikkert over tid forstå vigtigheden af netop dette, når du arbejder meget hjemme. Du kan også tænke over dette, når du vælger dit nye skrivebord, selvom du naturligvis skal prioritere funktionaliteten højest lige her.

Få styr på opgaver og idéer med et whiteboard

Alt afhængig af din stilling vil du sandsynligvis løbende få nye idéer til arbejdet eller have et behov for at bryde større opgaver ned i mindre bidder. Her kan et whiteboard være meget behjælpeligt. Inden du tænker, at du ikke vil have et stort dyrt whiteboard hængende i hjemmet, skal du vide, at du der findes rigtig mange fine billige whiteboards i et flot design. Er du ikke til et traditionelt whiteboard, kan du også overveje en glastavle, som du kan få i mange forskellige farver og former. Det kan være med til at gøre omgivelserne pænere og mere inspirerende, som vi beskrev tidligere i artiklen.

Køber du et whiteboard til hjemmekontoret er det også vigtigt med tilbehøret. Sørg for at have whiteboard tusser i forskellige farver, en god tavlevisker og eventuelt magneter, hvis du vælger et magnetisk whiteboard. Så er der rig mulighed for at få brugt whiteboardet.

Dette er nogle relativ enkle tips, der kan hjælpe dig med at få et godt hjemmekontor, hvor du bliver glad for at være. 


Skriv et svar