Indret en have, der er nem at holde

Hvis du har en have, ved du sikkert, hvor tidskrævende den kan være at passe og pleje. Plænen skal slås, hækken skal klippes, blomster skal plantes og vandes og ukrudt skal fjernes. Det kan være meget tidskrævende, og har du i forvejen et tidskrævende job eller andre hobbyer, som der også skal være tid til, kan det være fristende at negligere haven. En flot have er dog rar at have. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du kan indrette din have, så den er nem at holde.

Læg en terrasse

Det kan virke paradoksalt at skulle anlægge en terrasse for at spare tid. En terrasse kan dog først og fremmest give dig færre kvadratmeter med græs, hvilket betyder, at du skal bruge mindre tid på at slå græs. Derudover er en terrasse praktisk og god at have, hvis du nyder at bruge tid udenfor, mens det ikke kræver meget at holde en terrasse pæn. Hvis du vælger at anlægge en stenterrasse, skal du huske først at lægge et underlag med stabilgrus, så terrassen har et solidt underlag.

Hav blomster- eller plantebede med træflis

Det er populært at have blomster- og plantebede i haven, og det er der mange gode grunde til. Et bed er for det første med til at afgrænse græsplænen eller terrassen, hvilket giver en smuk indretning af haven. Derudover er bede ofte nemme at holde, især hvis du bruger flis mellem planterne eller blomsterne. Hvis du vil spare så meget tid som muligt i haven, er det en god idé at bruge træflis frem for barkflis, da træflisen har en længere holdbarhed. Hvis du vil transformere din have til så få penge som muligt, så det ikke bliver for dyrt at få en nem have, kan du finde de bedste priser på stabilgrus, træflis og barkflis på bygpristjek.dk.