Indret en god arbejdsplads i hjemmet

Som teknologien har udviklet sig igennem de seneste år, er det blevet muligt for flere og flere at arbejde hjemme.  Herfra kan vi på vores computer udføre det arbejde, som vi før måtte tage ind på en arbejdsplads for at få fra hånden. Dette nye gode kræver dog også, at man får indrettet en arbejdsplads, hvor der både er behageligt at være og du sidder komfortabelt.

Indret dit kontor ergonomisk korrekt

Når vi arbejder hjemme, kan det være fristende at sætte sig i sin sofa iført nattøj og udføre dagens dont. Det føles lidt syndigt og samtidig fantastisk, at man kan sidde der og hygge sig og samtidig få penge for det. Det er også fint nok, så længe du ikke arbejder hjemme for ofte. Hvis det er tilfældet, er det vigtig at du indretter en arbejdsplads, hvor du kan sidde ordentligt, og hvor du har det udstyr, du skal brug, for at hverken skulder, lænd eller håndled lider overlast. Alle ved, at det her er vigtigt med en god kontorstol med mange indstillingsmuligheder og eventuelt et hæve-sænke-bord, men mange har dog en tendens til at glemme musen. Det kan føre til gener i både håndled, skulder og albue. Her er en mulighed, at købe en rollermouse, som især er med til at aflaste din skulder, som ikke er skabt til at udføre de små bevægelser, som er nødvendige for at styre en mus.

Skab et rum til arbejdet og et rum til fritiden

Et andet gode ved at indrette et kontor er, at du stadig kan adskille fritid og arbejde, selvom du arbejder meget hjemmefra. Selv om det er dejligt ikke at skulle ud på en længere køretur, før dagen kan starte, er faren ved hjemmearbejde nemlig, at du altid føler, at du er en smule på arbejde. Den følelse kan du reducere ved at skabe rum til både arbejde og fritid.


Skriv et svar