Hvad skal vi spise til festen?

Når der skal holdes fest, så er der mange ting der skal arrangeres. Hvor skal det være, hvornår, hvem kommer og ikke mindst hvad skal vi spise? For maden er rimelig vigtigt og det kan også være med til at sætte stemningen for din fest.

Suppe, steg og is

Konceptet med tre retter mad serveret på klassisk vis, egner sig bedst til fester hvor man ønsker at alle skal sidde under middagen. Det giver tid til at tale rigtig godt og længe med dem man sidder ved bords med. Maden kan serveres når den har den helt rigtige temperatur og alle får det på én gang. Husk også at det kvæver nogle der vil hjælpe med serveringen, hvis alle dine gæster skal få serveret på same tid. Så der skal bruges lidt ekstra penge på mere personale.

Når alle skal sidde ved borde giver det dig også mulighed for at gøre en masse ud af bordpynt og opsætning af borderne i forhold til de ting der ellers skal ske i løbet af festen, eksempelvis underholdning.

Tapas og små hapsere

Vælger man at serverer mange mindre retter, så er man ikke bundet af at alle skal kunne sidde ved et bord mens de spiser. Her vil retterne ofte være af en størrelse, så man faktisk kan spise det stående. Dermed skaber man en fest med en masse bevægelighed. Både dig selv og dine gæster vil få mulighed for at snakke med mange forskellige under middagen. Det kan give en dejlig afslappet stemning.

Det kan være en ide at have mere gulvplads, så folk nemt kan bevæge sig rundt med deres tallerkener uden at nogle taber noget ud over en anden gæst. 

Begge mulighed kan findes hos Smag og Glæder.


Skriv et svar