Her får du mest streaming for pengene

TV’er et stadig en vigtig del af hjemmet, men hvor det tidligere var flow-tv der styrede indholdet, er det i dag i langt højere grad streamingtjenester som Netflix, HBO, DR TV og TV2 Play der dominerer de danske skærme. Vi danskere har altså i den grad taget streamingen til os, og er vilde med den frihed der i, selv at kunne bestemme hvad vi skal se og ikke mindst hvornår.

Har eller havde man en stor TV pakke, er det slet ikke unormalt at betale 5000 kroner eller mere om året, for at have adgang til kanalerne, hvilket er udover licensen på godt 2500 kroner. Med streaming slipper man godt nok ikke for licensen, men har man kun en enkelt tjeneste kan man slippe med omkring 1400 kroner om året, altså godt og vel en fjerdedel af prisen.

Der er dog mange der alligevel ender med at betale mere for streaming, da det kan være svært at begrænse sig til en tjeneste, og mange derfor vælger i hvert fald et par stykker. Der er mange af tjenesterne, der har originalt indhold og altså indhold som man ikke finder andre steder, og vil man have adgang er man derfør nødt til at have lige præcis den tjeneste.

Den største og langt mest populære tjeneste er Netflix, der findes i omkring 33% af alle danske husstande, hvilket betyder, at Netflix har tæt på en million betalende kunder i Danmark. Der er dog også mange, der har Netflix gennem deres mobilabonnementer, hvor udbyderen tilbyder tjenesten til en fordelagtig pris. På samme måde er en stor del af HBO og C Mores kunder gennem Telmore, der har deres Play abonnement, der indeholder flere streamingtjenester. Du kan det bedste abonnement hvis du vil have streaming her.

Der kan nemlig være rigtig mange penge at tjene på streaming, hvis man køber det via sit mobilselskab, så det kan hurtigt give en god besparelse.


Skriv et svar