Gode idéer til indflyttergaven

Kender du en, der netop er flyttet hjemmefra, eller bare har fået en ny bolig? Så får du her et par tips til, hvad du kan give i gave.

Et bakkebord fra Hay

Hay er et dansk brand, der blev etableret i 2002, og de lancerede deres første møbelkollektion i 2003. Brandet, der for nyligt har indgået et samarbejde med IKEA, har produceret en lang række forskellige møbler og nipsgenstande, der har præget danskernes stuer de seneste mange år. Blandt andet deres bakkebord, der i høj grad kan være med til at give din stue dét ekstra pift.

En kaktus

Kaktusser er den perfekte gave til studenten, der netop er flyttet hjemmefra. Den kræver ikke meget omsorg, og alligevel vil den bidrage med så megen glæde, frisk luft og liv, at der næsten ikke behøves flere planter i hjemmet.

En god flaske vin

En rigtig gentleman samler på vin — og den gode vinsamling bliver aldrig komplet, men den starter et sted. Find derfor en god flaske vin til et par hundrede kroner og en lille hylde til at opbevare vinen på, så der er en konkret anledning til at starte en god vinsamling.

En Bluetooth-højttaler fra BEOPLAY

B&O laver nogle rigtig gode kvalitetsprodukter, som alle danskere føler sig nært beslægtede med — og de seneste år har B&O virkelig gjort noget ud af deres produkter. Især deres BEOPLAY Bluetooth-højttalere er fantastiske, og de er den perfekte indflyttergave, fordi den er mobil, så den kan både bruges inde og ude.

Et møbel

Møbler er fantastiske, og det er især noget, der er mangel på, hvis man netop er flyttet hjemmefra. Derfor kan du komme langt, hvis du investerer i et møbel, men du skal passe på, når du investerer i et møbel i gave. Du skal vide dig sikker på, at det er et møbel, den pågældende person gerne vil have.


Skriv et svar