Går du og drømmer om en ny bil? 

Kunne du tænke dig at få ny bil men orker ikke de tårnhøje udgifter og de mange beslutninger? Så er flexleasing muligvis den perfekte løsning for dig. Læs mere herunder.

Hvad er flexleasing? Det spørgsmål stiller du muligvis, hvis du ikke lige har hørt om det før. Hvis du nu for eksempel drømmer om en rummelig familiebil men ikke orker at tage så stor en beslutning, eller hvis du har en helt bestemt bil i tankerne, som du gerne vil nå at prøve at køre i, men som du ved, du ikke har råd til, så kommer flexleasing dig til undsætning.

Flexleasing er nemlig lige præcis til dig, der drømmer om en bil, men som gerne vil have en lidt større personlig og økonomisk frihed.  Her kan du blive meget klogere på, hvordan du griber den nye og stærkt populære finansieringsmetode an, så du får mest muligt bil og sjov for pengene.

Hvorfor skal jeg flexlease?

Når du flexleaser, så leaser du en bil på et fleksibelt grundlag, hvilket betyder, at du har mulighed for at skræddersy din afbetaling på bilen alt efter, hvor du er i dit liv. Der kan være mange penge at spare ved at finansiere således, for man siger faktisk, at op mod halvdelen af bilens pris kan bespares ved at flexlease, i modsætningen til normalprisen ved køb af en bil.

Flexleasing er altså en lejet bil med en forholdsmæssig registreringsafgift og som er tilpasset leasingtagerens ønsker og behov, uden at bilen mister værdi og uden at du skal binde kapital i bilen.

Hvis du elsker fleksibilitet og et godt alternativ til køb, så er flexleasing perfekt for dig!


Skriv et svar