Fremtiden flytter ind – 5 gadgets til hjemmet du skal købe i 2017

Teknologi har gjort livet meget lettere og bedre, men vi har kun set toppen af isbjerget. En af de største tendenser vi har set indenfor teknologi i hjemmet i 2017 er de smarte højtalere. Det er de færreste der har en endnu, men hvis du gerne vil være på forkant både med teknologi og indretning, så er det bare en af de ting du må have i hjemmet.

For at du ikke skal kigge internettet igennem de bedste gadgets til hjemmet, så har vi i denne artikel samlet de 5 bedste gadgets til hjemmet, som du må have i 2017.

Google WIFI – Rygraden i det moderne hjem

Den første gadget på vores liste, som du må eje i 2017 er Google WIFI. Flere ting bliver koblet på dit WIFI i hjemmet, hvilket betyder at det er essentielt at have ordentligt WIFI overalt i hjemmet.

Google WIFI består at flere enheder, som danner et MESH netværk, hvilket gør at du kan få godt WIFI over et større areal. De er lette at sætte op, og den brugervenlige app gør at du let finder den optimale placering.

 

Den smarte højtaler – styr alt med stemmen

Den anden gadget på vores liste, som du må eje i 2017 er enten google home eller Amazon Alexa. Næst efter et godt WIFI, så er en smart højtaler det næste du må eje, da den gør det muligt at styre resten af dit udstyr.

Måden de fungerer på er ligesom Siri på din iPhone eller stemmekontrollen på Android telefoner. Du kan derved styre alle de andre gadgets i hjemmet med simple kommandoer.

 

Philips Hue Light – Lyset rykker på nettet

Den tredje gadget på vores liste, som du må eje i 2017 er Phillips Hue Light. Phillips Hue light er det bedste lyssystem på markedet, da de kan bruges på utallige måder.

Nu tænker du sikkert:

Hvad får jeg ud af at købe smarte pære?

Fordelen er at du kan styre alt lys i huset via din smarte højtaler, samtidig med at det kan snakke sammen med det smarte overvågningssystem.

Forestil dig at lyset blev tændt, hvis der kom en person og ringede på, når du er på ferie eller lyset tænder når du træder ind af døren. Det er nogle af de funktioner du får med Philips Hue Light.

 

Den trådløse højtaler – Stemningen i haven

Den fjerde gadget på vores liste, som du må eje i 2017 er en trådløs højtaler til haven. Trådløse højtalere med batteri er perfekte til at skabe stemning og hygge ude i haven. Du kan i dag få højtalere der kan spille nonstop i over 10 timer, og som du let kan tage med rundt i huset og haven, så du altid kan have musikken med dig.

 

Homeboy – Gør dit hjem mere sikkert end nogensinde før

Den femte gadget på vores liste, som du må eje i 2017 er et Homeboy sikkerhedskamera. Homeboy er et smart overvågningssystem, som kan mere end bare at filme hele tiden. Kameraet reagerer, når der er personener, som kommer ind i billedet, hvilket især er smart hvis du lejer dit hjem ud over en periode.

Hvis du gerne vil have dine lejere til at holde sig ude af et rum i huset, så kan du placerer kameraet inde i rummet. På den måde kan du sikre dig at lejeren overholder sin lejekontrakt, og at dit rum ikke bliver brugt.


Skriv et svar