Få hjælp til at vælge den helt rette tørretumbler

De fleste familier i dagens Danmark lever i en travl hverdag. Man skal både på arbejde og passe hus og børn, så der er ikke meget tid til bare at slappe af. Det betyder også, at de huslige pligter gerne skal overstås så hurtigt, som muligt. For eksempel kan tøjvask være en bøvlet og langtrukken opgave, hvis man ikke har en tørretumbler, som hurtigt og effektivt kan tørre tøjet. Har man ikke en tørretumbler allerede, kan man altså gør klogt i at købe en, hvis man gerne vil have vasketøjet ordnet lidt hurtigere.

Det kan være svært at vide, hvilken tørretumbler der er bedst, og derfor har Test-tørretumbler.dk vurderet mange forskellige tørretumblere, så man kan finde den bedste til den rette pris. Det er en god måde at få et overblik over, hvad de forskellige tørretumblere kan, og hvor godt de virker. Se mere her, om hvordan de forskellige tørretumblere er vurderet.

3 typer tørretumblere man kan vælge

Der er flere forskellige typer af tørretumblere, og det er vigtigt at vide, hvilken man selv skal bruge i hjemmet. Her er de 3 mest typiske tørretumblere, man anvender derhjemme:

  1. En kondenstørretumbler. En kondenstørretumbler fungerer på den måde, at det varme luft i tørretumbleren omdannes til kondens. Dette samles i en beholder, som man enten selv kan tømme eller tømmes af sig selv, hvis man har tørretumbleren forbundet til et afløb.
  2. En aftrækstørretumbler. Dette er en lidt ældre model, som fungerer rigtig godt, hvis man bor i et hus med ventilationssystem. Man kan sætte tørretumbleren direkte til ventilationen, og her bliver den fugtige og varme luft ført ud gennem ventilationen, mens der også føres luft ind, som hjælper med at tørre tøjet.
  3. En vaske-tørremaskine. Dette er simpelt sagt en kombineret maskine med både vaskemaskine og tørretumbler i en. Det gør det altså hurtigt og effektivt at ordne vasketøj.

Skriv et svar