Derfor skal dit hjem have en hems

Et hjem med en hems, det er et hjem fyldt med hygge. Sådan er det. Der findes et væld af fordele ved at udstyre hjemme med en hems. Her på siden har vi valgt nogle af de bedste fordele. Fordele du kan bruge som inspiration, hvis du går og overvejer at lave en hems i hjemmet.

Det er hyggeligt

Den absolut største fordel ved at have en hems, det er hyggen. Der er et eller andet specielt ved at have et ”ekstra rum”, der er gemt lidt væk i højden. Mange betegner en hems som en form for hule. Og det kan meget vel være denne betegnelse, der er med til at gøre det ekstra hyggeligt at have en hems.

Det giver flere kvadratmeter til for eksempel opbevaring

En hems har også den fordel, at den giver flere kvadratmeter til for eksempel opbevaring. Dette er især fordelagtigt, hvis du i forvejen synes, at dit hjem er ret trangt i forhold til de mange ting og sager du har.

 

På en hems kan du for eksempel opbevare de ting, du sjældent bruger, men alligevel er vigtige for dig. Det kan være ski, snowboard, vintertøj, ekstra madrasser og lignende.

Perfekt til børneværelset

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste hemse bliver placeret i børneværelserne. Og det er der en ganske god grund til. For børn elsker nemlig at have en hems. I en hems kan de hygge sig, gemme sig, lave huler osv. Som barn er det rart at have ”sit eget sted”, hvor man kan være for sig selv – og måske sine venner. Til det er hemsen perfekt.

Husk at finde en god hemsetrappe – gerne i træ

En hems uden en hemsetrappe – det fungerer ganske enkelt ikke. Derfor skal du selvfølgelig have fundet dig en flot og passende hemsetrappe, der kan fuldende din hems. Og hvordan gør du så det? En af måderne er at besøge din lokale forhandler af trapper. Her har du mulighed for at se og røre de forskellige produkter med henblik på at danne noget præference.

En anden og ganske smart metode det er at søge yderligere information om hemsetrapper på nettet. Det kan du for eksempel gøre ved at søge på Google.dk. Alternativet kan du besøge websitet Synrgi, der har lavet en ganske fin guide til hemsetrapper.

Hemsetrapper i træ er typisk de flotteste

Det er ganske sjældent, at en hemsetrappe i andre materialer end træ er de pæneste. Træ hemsetrapper har noget specielt over sig. Noget, der signalerer kvalitet og hjemlig hygge. Køber du en hemsetrappe i træ, behøver du ikke at frygte for en masse vedligehold. Tit og ofte er det eneste vedligehold en trætrappe kræver, en aftørring med en fugtig klud.

Boligmagasinet.dk kan du se en masse flotte billeder af hemse. Billederne vil helt sikkert også inspirere dig!


Skriv et svar