6 Ideer til at finde den bedste indflyttergave

Hvad enten du er blevet inviteret til en indflytterfest og ikke kan finde ud af hvad du skal give, eller du selv skal holde en fest og ikke ved hvad du skal ønske dig, så har vi lavet denne liste med 6 fantastiske ting til hjemmet som man altid står og mangler.

Gode kokkeknive

Når man lige er flyttet ind, så vil man gerne kunne lave noget lækkert mad, så man kan invitere venner og familie på besøg. I ethvert ordentligt hjem bør man også kunne forlange at se noget godt værktøj i form af nogle gode kokkeknive.

Du kan få et sæt ganske fine kokkeknive i de fleste lokale isenkrammerer og større supermarkeder fra omkring 4-500 kroner og op efter. Ønsker du højeste kvalitet så er prisen også en helt anden og en enkelt kniv kan hurtigt koste op mod 2.000 kroner.

Lysestager

I det nye hjem skal der selvfølgelig være hyggeligt at være, derfor skal der selvfølgelig også være nogle pynteting. Et par flotte lysestager der kan stå på en skænk og pynte til hverdag eller sættes på bordet når der kommer gæster, kan gøre underværker.

En Gavekurv

Ting som en gavekurv, en blomst, en æske chokolade eller et par flasker vin, er noget af det mest almindelige at komme med. En god gavekurv kan dog bestå af flere af elementerne på en og samme tid. Du kan bestille en gavekurv på nettet, men du kan helt sikkert også finde en i din lokale by, faktisk har de fleste tankstationer nogle rimelig gode kurve med diverse småting.

Brødrister

Er der noget mere irriterende end at vågne om morgenen, man er sulten og glæder sig til at få en stor lækker omgang morgenmad, imellemtiden har man glemt alt om at brødristeren ikke længere virker og man må derfor nøjes med skyr og yoghurt. En god brødrister er alfa omega i et hjem i dag.

Gode håndklæder

Hvis du skal til indflytterflest hos folk over 30 år, så må man næsten kunne forvente at de allerede har gode håndklæder i huset. Er det derimod helt unge som holder festen, så kan du med garanti være sikker på at gode håndklæder ikke er noget de har i hytten. Vælg 2 store og lækre håndklæder fremfor 6 små, som er i dårlig kvalitet.

Et strygejern

Her gælder den samme regel som med håndklæderne ovenfor, er det folk over 30 år som har inviteret dig, så må man gå udfra at de allerede har et godt og stabilt strygejern, med mindre de har levet under jorden de seneste 10 år. Er det derimod en ung knægt på 18 år, som har fået hans første lille lejlighed, så er chancerne store for han aldrig har haft et strygejern i hænderne før. Besøg Fitdeck.dk og Fortunarejser.dk.

Hvis ingen af de ovennævnte gaveideer siger dig noget og du måske heller vil give en lidt mere personlig gave, så overvej en gave til hende, eller se flere til mænd. Det kan være alt fra en tur i biografen for 2, en overnatning på et dansk slot, elastikspring i københavns havn og meget mere.


Skriv et svar